Direktion & Bestyrelse

Direktion

Pradeep Pattem

Adm. direktør

Pradeep er uddannet ingeniør fra Delhi Institute of Technology og har en MBA fra Indian Institute of Management, Calcutta. Som grundlægger af og CEO hos Park Street Advisors Limited har Pradeep rådgivet og gennemført investeringer i Europa for over EUR 500 mio. siden etableringen i 2014. Pradeep havde tidligere en stilling som Managing Director, Head of Credit & Mortgage Markets for Europa og Asien i Royal Bank of Scotland (RBS), som forvaltede over GBP 10 mia. indenfor bl.a. ejendomme på tværs af Europa med et team på over 200 ansatte. I forbindelse med ansættelsen i RBS havde Pradeep også ledende positioner som medlem af Global Trading Management Committee, Chairman of Strategic Investments Committee og Chair of Credit & Mortgage Risk og Compliance Committee.

Bestyrelse

Andrew La Trobe

Britisk statsborger

Bestyrelsesformand

Andrew har en bachelor i handel fra Rhodes University i Sydafrika, samt et bevis for sociale studier fra Oxford University og en kandidatgrad i arbejdsmarkedsstudier fra London School of Economics, som Rhodes stipendiat.

Han har været direktør i Park Street Advisors fra december 2014 med ansvar for drift, asset management og corporate governance. Tidligere erfaringer er 7 års arbejde med kunderådgivning og gennemførelse af transaktioner i Royal Bank of Scotland (RBS) og 12 års erfaring fra Standard Bank Group’s afdelinger i Johannesburg, London og Singapore.

Hallur Thordarson

Islandsk statsborger

Næstformand

Hallur Thordarson har en MBA i økonomi og ledelse fra universitet i Reykjavik. Hallur har 20 års ledelseserfaring fra forskellige stillinger i Norge, Island og Spanien, senest som CEO i et regionalt udviklings- og investerings selskab i Norge med forretninger i ejendomme, olieindustrien og forretningsudvikling. Hallur var grundlægger og CEO af BH Finance, et rådgivningsfirma med globale kunder, både børsnoterede og unoterede selskaber indenfor bank, ejendomme, energi og detailhandel. Hallur Thordarson er bestyrelsesmedlem i Panther Capital Management Limited, herunder medlem af investeringskommiteen. Desuden er Hallur head of Northern Europe hos Park Street Advisors.

Ohene Kwapong

Amerikansk statsborger

Bestyrelsesmedlem

Formand for Nordicoms revisionsudvalg

Ohene Kwapong er uddannet kemiingeniør fra MIT, Cambridge, Massachusetts. Ohene har desuden en PHD i ikke lineære system dynamikker fra Graduate School of Arts & Sciences, Columbia University, New York samt en MBA i økonomi fra MIT Sloan School of Management, Cambridge, Massachusetts.

Ohene har tidligere i karrieren haft stillinger hos Exxon, Deutche Bank London, Sumtotal Systems, Microsoft Corporation, GE Capital, New York City Economic Development Corporation, Deutsche Bank New York samt Royal Bank of Scotland London. Ohene har siden 2014 beskæftiget sig med konsulentopgaver indenfor restrukturering. 

Lars-Andreas Nilsen

Norsk statsborger

Bestyrelsesmedlem

Medlem af revisionsudvalget 

Lars-Andreas Nilsen er uddannet indenfor matematik, fysik og IT ved Hartvig Nissens videregående skole i Oslo. Lars-Andreas har tidligere i karrieren haft stillinger hos Orkla Finans, Enskilda Securities SEB, Carnegie Investment Bank, Fortis Bank, Nordea Bank Danmark, som head of Equity Finance. Lars-Andreas ejer og driver sit eget investeringsfirma og har en joint venture med Sector Asset Management AS i Oslo.


Pradeep Pattem

Indisk statsborger

Bestyrelsesmedlem

Se beskrivelse under adm. direktør.

Anita Nassar

Fransk statsborger

Bestyrelsesmedlem

Anita har en bachelor i business administration fra American University of Beirut.

Anita er grundlægger af ‘Alternative Consultant’ og grundlægger og trustee af Teach for All’s tilknyttede selskab ’Teach for Lebanon UK’. Anita har indtil august 2015 været Managing Director og Partner i ’Citadel’ for Europa,  Mellemøsten, Afrika og Asien. Hun har gennem 7 års ansættelse i Citadel været med til at arrangere investeringer mellem institutionelle investorer og regeringer og forretningen voksede i perioden fra USD 7 mia. til USD 26 mia. under forvaltning.

Forinden var Anita hos Merrill Lynch i Londen som Managing Director, Co-Head of Government Institutions Sales. Tidligere har Anita haft en stilling hos HSBC London som Managing Director, Global Head of Government Sales vedrørende Asien, Europa og Amerika. I 2010 blev Anita kåret som Rising Star i Hedge Fund industrien af institutionelle investorer og Financial News udnævnte hende til en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Europæisk økonomi i 2012 og 2013. Anita er bestyrelsesmedlem og Trustee i Northeastern University, Boston, U.S.A.